Sofinanciran nastop na sejmu K 2019 v Düsseldorfu

Tako kot vsaka 3  leta, smo se tudi v letu 2019 udeležili vodilnega sejma za plastiko in gumo na svetu – K 2019, The World’s No. 1 Trade Fair for Plastics and Rubber, ki je  potekal od 16. do 23. oktobra 2019 v Düsseldorfu  (Nemčija). Udeležilo se ga je 3.300 razstavljavcev iz 63 držav, obiskalo pa kar 224.116 obiskovalcev iz 168 držav.

Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 7.464,60 EUR. »Operacija je bila za sofinanciranje izbrana na Javnem razpisu za sofinanciranje individualnih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini v letih 2019-2022.« »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

V okviru našega klasičnega programa stiskalnic za plastiko in gumo, smo predstavili naslednje novosti:

·         največjo stiskalnico za plastiko na svetu (12x2m) ter

·         našo do sedaj največjo izdelano stiskalnico za izdelavo gumijastih trakov (Rubbertracks) s katero je mogoče izdelati trakove širine do 1m in obsega preko 9m.

Največ zanimanja je bilo za stiskalnice za izdelavo plošč iz plastike ter tudi za stiskalnice in linije za predelavo gume. Veliko zanimanja je pritegnila tudi naša referenčna lista v obliki mlina na veter.

https://www.k-online.de/

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (http://www.eu-skladi.si).