Udeležba na sejemu INETRPLASTICA 2018 v Moskvi

Tako kot vsako leto, smo se tudi letos udeležili vodilnega sejma za plastiko in gumo v Rusiji. Potekal je od 23. do 26. januarja 2018 v Moskvi v šestih halah, ki pokrivajo površino 12.800 m², kjer je razstavljalo več kot 650 podjetij iz 30 držav.

  

Za izvedbo projekta so bila odobrena sredstva v višini 6.877,86 EUR, v okviru Javnega razpisa »Sofinanciranje individualnih sejemskih nastopov podjetij na mednarodnih sejmih v tujini – 2018«.

Poleg našega klasičnega programa stiskalnic za plastiko in gumo, smo predstavili dve novosti:

  1. Hidravlično stiskalnico z možnostjo stiskanja pod vakuumom
    Povezava do stiskalnice:
    http://sitor.si/stiskalnice/laboratorijska-vakuumska-stiskalnica/
  2. Model varjene PE povozne plošče, s katerimi lahko sestavljamo platforme večjih površin. Te platforme imajo širok spekter uporabe: Lahko jih postavimo na gradbiščih oziroma na zahtevnejših razmočenih terenih, kjer želimo prevažati težje tovore, na prireditvenih prostorih, itd.
    Več in formacij na:
    info@sitor.si

Poleg Nemškega trga in trga v ZDA, želimo program stiskalnic razširiti tudi na ruski trg, na katerem zadnja leta ni bilo veliko zanimanja. Obeti so dobri, saj bo v naslednjem letu postavljena v Rusiji naša prva stiskalnica za plastiko.

https://www.interplastica.de/

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj (http://www.eu-skladi.si)