Udeležba na sejmu K2022

Po treh letih pandemije Covid-19 in številnih odpovedih sejmov po vsem svetu, je uspela izvedba največjega sejma za industrijo umetnih mas in gumarsko industrijo. Sejem K2022 se je odvijal v Düsseldorfu (Nemčija) od 19. do 26. 10. 2022 in je izpolnil najvišja pričakovanja. Zabeležili so 176.000 obiskovalcev, kar je manj kot pred tremi leti, vendar je bilo vzdušje kljub nesigurnosti in riziku bistveno boljše, kot je bilo pričakovati.

Razstavljavci smo bili presenečeni nad velikim zanimanjem strokovne publike. Ves čas sejma sta vladala veliko mednarodno zanimanje in optimizem. Obiskovalci so prišli iz 157 držav, poleg Nemcev so bile najbolj zastopane evropske države še Nizozemska, Italija, Turčija, Francija, Belgija, Poljska in Španija. Manj je bilo obiskovalcev iz V Azije zaradi trenutnih razmer v teh državah povezanih s karanteno.

Podjetje SiTOR je na svojem razstavnem prostoru v hali 14 /A02 izkoristilo priložnost za ponovno snidenje s svojimi kupci po treh letih omejitev zaradi pandemije. Predstavili smo jim novosti v našem proizvodnem programu ter jim dali možnost, da se preizkusijo v igranju hokeja.

Zahvaljujemo se vsem, ki ste nas obiskali.

Naslednji sejem je predviden od 8. do 15. 10. 2025.